Walter Swensen
1 t ·
Til alle eller de få som har vert innom Circle K på PV-23, 6 eller 11km. løypa så fant jeg ut at den var borte da jeg var der og skulle skifte den etter styremøtet på torsdag. Hun som jobbet der visste ingen ting da hun har jobbet kvelden hele uka. Så ringte jeg daglig leder på fredag og hun visste heller ingen ting, men det var bare og sette den opp igjen sa hun. Mest sannsynlig hadde noen vasket vinduene og så tatt koden og lomma ned fra vinduet.

Så var jeg innom der i ettermiddag kl.14.00. Hun som jobbet da visste heller ingen ting. Jeg ba henne og se i en skuff for og se om den var der og fant koden, men ikke lomma. Men jeg klistret en ny kode opp med en tape inntil jeg får laget ei ny lomme.

Så da skulle alt være greit til neste vindusvask, hehe. Hvis det er dem som har gjordt det da. Det vet vi jo ikke, men tror det.